Hampaiden-valkaisu.fi -verkkosivusto on tarkoitettu tarjoamaan kuluttajille luotettavaa, perusteltua ja riippumatonta tietoa hampaiden valkaisusta sekä eri valkaisumenetelmistä, niiden tehokkuudesta ja turvallisuudesta.

Sivusto on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Keskustele aina suun terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen minkään sivustolla esitettyjen hoitojen aloittamista.

Uskomme avoimuuteen internetissä

Tämä verkkosivusto ei ole yhdenkään valmistajan, palveluntarjoajan, jälleenmyyjän tai jakelijan omistama tai niiden tytäryhtiö.

Sivustolla tarjottavan informaation lähteinä olemme käyttäneet suomalaisissa ja ulkomaisissa tiedejulkaisuissa, luotettavissa uutislähteissä ja internetin avoimissa tietosanakirjoissa julkaistuja tutkimuksia, artikkeleja ja uutisia, sekä terveydenhuoltopalvelujen, hammaslääkärien ja hammaslääketieteen opiskelijoiden ammattijärjestöjen, apteekkien ja terveydenhuoltopalvelujen julkisissa lähteissä julkaisuja sisältöjä, mukaan lukien tutkielmat. Kaikki verkkosivuston sisältö sisältää lähteet viitteineen.

Sivusto sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä (*). Yhteistyökumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä.

Sivuston sisäinen ja ulkoinen liikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.

Mikäli sinulle on kysyttävää tästä verkkosivustosta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@hampaiden-valkaisu.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä

Virheelliset tiedot

Löysitkö sivustolta vanhentunutta tai virhellistä tietoa? Ota meihin yhteyttä ja korjaamme tiedot mahdollisimman pian.

Tätä verkkosivustoa ylläpitää:

Web-suunnittelu Pokis
Ussakkakuja 1
96460 Rovaniemi

Y-tunnus 2455531-8

info@hampaiden-valkaisu.fi

Tutustu myös tietosuojakäytäntöömme.